Despre noi

Denico este o firma in Romania care se ocupa de prelucrarea mecanica a metalului , de aschiere si constructii de metalice precum si de intreaga industrie de prelucrare a metalului. Firma ofera piese si componente pentru masini si utilaje.

In hala modern amenajata se prelucreaza de catre personal calificat otelul, inoxul, metale neferoase, metale usoare cat si plasticul in domenii ca strunjire, frezare si sudare.

Parcul auto ofera posibilitatea firmei Denico sa indeplineasca cerintele cele mai exigente ale clientilor sai.

In 2006 firma Denico a dat dovada de determinare si perspectiva investiind intr-un PowerSpeed Center pentru frezarea componentelor mari care pot ajunge pana la 800mm lungime. De atunci s-au mai facut urmatoarele achizitii:

– la sfarsitul lui 2008: MAG Boehringer VDF DUS 1600TI pentru strunjirea in cicluri a pieselor cu diametrul de 1600mm si 3700mm lungime

– sfarsitul lui 2012: Weiler E60 pentru strunjirea in cicluri a pieselor cu diametrul 650mm si 2000mm lungime

Firma Denico va ofera stabilitate, experienta si competenta in realizarea proiectelor dumneavoastra. Deasemenea va ofera servicii complete pornind de la procurarea materialelor in domeniul sudurii, [spannungsarmgluhen], prelucrare mecanica, [Harte-Oberflachbehandlung], lacuire pana la montarea componentelor si ansamblurilor.